{ WELCOME }

Change Message in welcome_header.html

20 dakika; Intikam; Merhamet; Çalıkuşu; Kara Para Aşk;
Fatih Harbiye; Kösem Sultan; Kara Sevda

Unread postby xhippie » Sun Jan 06, 2013 2:42 am

Image

Image

Intikam - Отмъщението

Старт 03.01.2013

Intikam ("Отмъщението") е турски сериал, по американската продукция Revenge

В главните роли са Берен Саат, Нежат Ишлер и Мерт Фърат.

Историята разказва за млада жена, чийто баща е натопен от богато семейство за престъпление, което не е извършил, а след това и убит. Единственото, което тя иска, е да отмъсти на хората, причинили смъртта му.

За да го направи, Ефсун (Берен Саат) се завръща под друга самоличност на мястото, където са се случили най-хубавите, но и най-лошите й спомени. Сега по-красива, по-силна и по-опасна от всякога!

В канал viki.com се зарежда превода на филма
към момента е качен превода на български на първите две части на еп.1
http://www.viki.com/channels/11527-reve ... os/84848/1
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby xhippie » Sun Jan 06, 2013 8:54 am

Интервюто на Берен Саат
Image
В Hatirla Sevgili през 2006, тя влезе в живота ни като едно невинно момиче. След това се появи като секси съблазнителката Бихтер в ASK-I memnu и тогава разбрахме, че тя никога няма да излезе от живота ни.
В последната си роля, тя продължаваше да ни хипнотизира пред екраните като Фатмагюл. И точно когато се превърна в голяма звезда, Берен реши да си вземе почивка от телевизията, за да се отдаде на любовта си с Кенан Доглу ...
Обичаме да гледаме отношението й, дрехите й, и всяка стъпка, която тя прави. И Берен мълчи през цялото време.
Дълго време бях след нея, опитвайки се да я срещна. Резултатът винаги беше "отменено в последната минута", "нещо се обърка", "Госпожа Берен отказва интервюто" .. и дори "Не се хаби, няма да говоря!"
Но най-накрая късметът ми се усмихна през миналата седмица. Получих обаждане от Kanal D и ми казаха: "Берен Саат се съгласи да даде интервю, вие ще я посрещнете утре в 15:00". Шега ли беше? Срещата ще се състои на 21 декември! Но дори и маите не можаха да ме спрат! Ако светът трябваше да свърши, исках това да се случи, докато аз съм до Берен ... Отидох рано да Kuruзeşme Aşk Kafe.
Дали е готина? Или пък твърде строга? Дали няма да ми каже: "Да направим бързо това интервю и да си ходя”? Всички тези луди въпроси бяха в главата ми ... И точно на време, тя стоеше пред мен. Тъмни дънки, бяла тениска, кестеняво кадифено сако, почти без грим и с чиста усмивка.

Поръчах чай, а тя ми предаде поздрави от Кенан. И тогава започнахме разговора. Берен не каза и една ненужна дума. Изказът й бе премерен и точен.

В тази снежна и прекрасна зимна вечер, на брега на Босфора, слушах жената, която повдига най-силно любопитството в Турция.

Както никога преди, тя даде отговори на въпросите за любовта, новия си сериал...Казахте, че ще напуснете малкия екран за известно време. Какво се случи?
Много привлекателна роля ми бе предложена. Адаптация на романа „Граф Монте Кристо”. Истинското име на героинята ми е Дерин (Дълбока). За да отмъсти за смъртта на баща си, тя се завръща с фалшива самоличност и ново име – Ямур (Дъжд). Което значи, че в единия характер се крие друг. Игра в играта. Тази двойна игра/двойните характери се оказаха доста изкушаващи. И когато приех да участвам в проекта, апетитът ми се увеличи.


Коя ви привлича повече, Дерин или Ямур?

Не знам как точно да ги различа една от друга. Ако следвам езика на тялото, когато играя Дерин, аз съм по-интровертна и мъжкарана, а когато съм Ямур, съм по-екстровертна, самоуверена и женствена. Аз съм всички тези противоречия по едно и също време. Като общ знаменател и за двете се оказва самотата.


Intikam е адаптация. Това притеснява ли ви?

Дисни ще бъде ко-продуцент, а Канал Д ще бъде вътрешният продуцент, което значи, че качеството на продукта ще бъде удовлетворяващо. Моето решение се базира основно на адаптирания сценарий и турската версия на героите и отношенията им. Мисля, че всички решения, относно хората, са взети правилно. Това, което зрителите ще видят, напомня за основната история. Но дори и за тези, които са гледали оригинала, ще бъде интересно.Гледате ли чуждата версия – „Revenge”?
След като приех проекта, започнах да го гледам. Сега съм на сезон 2. И мисля, че сме по-големи късметлии от тези актьори.


Защо?

Защото, когато вече знаеш историята, е по-лесно да пресъздадеш героя си.

Ще бъдете сравнявана с Емили Ванкамп, актрисата, която играе главната роля в оригиналната версия. Готова ли сте за това?

„Каква е вината на Фатмагюл?” и „Забраненият плод” също имат предишни версии. Времето и града са различни, характерите са различни, и аз ги изиграх по различен начин. Киното и телевизията имат различна практика. Previously and due to conditions, actors didn't give their voices to their own characters, so there was no way to compare. Този път е възможно да ни сравнят, защото времето е същото, стилът е същият и очевидно тя работи усилено. Сега предизвикателството ще бъде по-голямо.
Но нашата режисьорка Месуде Ераслан държи всичко под контрол и намесите й са много правилни. Нейната увереност и спокойствие рефлектират на снимачната площадка и ни дават чувство за лекота.

Ще има много сериозни бойни сцени. Направихте ли проверка по темата?
Не...

Какво ще правите тогава?

Тренирам с моя треньор Genco Ulgen и неговия отбор. След десети епизод ще видите някои сериозни бойни сцени и хореографии.

Ще успеете ли да съборите някой на земята?

Уча се да ритам и удрям по мишени. Уча се на техники и забелязвам, че тялото ми става по-силно. Уча се и да представям хореография по соло кинематографични бойни изкуства. Не се уча как да набия някого.

Отмъстителен човек ли си в истинския живот?

Не се ядосвам достатъчно, за да отмъщавам. Просто ставам студена и се държа по хладен начин.

Как потискате напрежението?

Ставам като блокирана. Ако някой от близките ми хора ме нарани, го отстранявам от живота си и скъсвам връзката си с него. Ако иска да се върне обратно в живота ми, се държа на страна, не му позволявам да се доближи.

Преди време казахте, че не искате да променяте и боядисвате косата си. Сега тя е боядисана, изсветлили сте я. Какво се промени?

Физическата промяна е неизбежна за актьор, който играе някой, който си променя идентичността. Социалната група, към която принадлежи този герой, също допринася за някои промени. В някои сериали, когато актрисите играят селски момичета в малките градове, имат и прически като от приказките. Аз не го одобрявам. Когато играех Фатмагюл, косата ми изглеждаше по абсолютно същия начин, както когато изляза от банята. Сега за Ямур беше нужно да си променя цвета и го направих.

Нямате почти никакъв грим на лицето. Не харесвате ли козметиката?

Не съм на ТИ с козметиката. Предпочитам да я използвам възможно най-малко в живота ми.

Заради това ли се снимахте за списание ELLE без никакъв грим?

Когато погледна много от кориците на списанията, си казвам „това тя/той ли е?”. Не разпознавам лица, които по принцип са ми много познати и това ме изнервя. Преди 7 години, от едно списание ми промениха веждите и носа. След това не съм се снимала за никоя корица. Проектът на ELLE беше, от една страна – с концепция „без грим”, а от друга – социален проект. За това го приех. Точно сега нося тениската, която направихме за тази корица. Може да бъде намерена в он-лайн магазините за 29 турски лири. От тези продажби се набират средства за проекта на Nar Taneleri, които отиват за образование и приемане на момичета от 18 до 24 годишна възраст.

Качествата „секси” и „невинна” ви пасват. Кое от тях бихте избрала за себе си?

Във всяка роля, която играя, трябва да има нещо различно. Нещата, които съм открила до сега и нещата, които ще откривам занапред. Така че, ще кажа и двете, и дори повече.

Какъв според вас е ефектът на красотата в кариерата ти?

Предимно благодарност, бидейки обичана от камерата, показвайки чувства, които могат да бъдат приети, и очите...тези, които притежават тези качества са късметлии.

И вие сте една от тези късметлии

Да. Разбира се, красотата също е важна. Но както казах, някои красиви хора може да не изглеждат толкова добре пред камерата. За сега харесвам тялото си, старая се да изглеждам възможно най-добре, щастлива съм, но не съм жена с необятна красота.

Тоест, красотата не е изключително важна

Важна е. Всеки иска да гледа крaсиви хора. Много искам да имам дете, красиво момиченце, което всички искат да гледат.

Вие сте в сърцето на сериалите от години. Как бихте го описали?

Започнах работа в тази област преди 8 години. Има огромна разлика между тогава и сега. В първите ми години, ни липсваха много неща на снимачната площадка. Сега, нашият сектор може да се конкурира на световно ниво. Но имам възражение срещу начина, по който труда и времето на хората се употребяват толкова жестоко. И понякога си мисля, че не трябва да се оплаквам.

Защо?

Бях фен на нашите кинозвезди, и много години по-късно успях да застана до тях на снимачната площадка, станахме колеги, говорехме си. Ние правим добри пари, и професия също. Би било срам да се оплакваме много.

Сцените с целувките в „Забраненият плод”, сцената с изнасилването в „ Каква е вината на Фатмагюл”...Една ваша сцена може да доведе до това целият град да говори за нея. Как ви се отразява това?

Разбира се, някои неща са необходими, но не ми харесва, когато проблемите са преувеличени. Сега не се интересувам толкова много. Сексуалните въпроси не са ежедневие в нашето общество.

Можете ли да поясните?

Ако мъж си счупи носа в уличен бой, е нормално. Но сцена на целуващи се на автобусната спирка е нещо срамно. Боят е нормален, другото не е. Насилието е пълно с контакти, любовта има още повече нормални контакти.

Казвала ли си сте някога, че няма да участвате в такива сцени?
В сравнение с това, което се прави в целия свят, ние не правим много. Тези сцени се считат за крайни само в нашата държава. Когато работя с правилните хора, които се държат нормално, не ми носи толкова неприятности.
Когато снимаме история, която се казва ”Forbidden love” („Забранена любов” – „Забраненият плод”), сексът е важен въпрос.
Мисля, че щеше да бъде по-странно, ако нямаше любовни сцени в история за забранена любов. Щом не включва злоупотреба с жената, аз се чувствам удобно.


Как гледате на намесата на държавата върху „Великолепният век” и други сериали?

Дали тези власти трябва да правят това? Не знам. Ако един ден тази държава се управлява по жлание на закона, ще бъдем ли щастливи? Ще видим. Ще бъдем ли в състояние да работим в мир? Или много години по-късно, когато погледнем назад към самоцензурирането ни, ще бъдем ли горди със себе си? Трябва да помислим за тези неща! Защо трябва да прави това със сериал, които е измислен?

Какво място заема политиката в живота ви?

Когато някой прави крачки напред и взима решения, аз го следвам, разбира се. Когато пък получавам негативни чувства от него, давам назад постепенно.


Чувствате ли се добре като актриса в Турция?

Да. Когато си се представям в други държави, понякога си казвам „ Това е толкова нечестно. Ако работех това в друга държава, щях да имам различен статут.” А понякога си казвам „Ако се бях родила на изток, в някоя друга мюсюлманска държава, нямаше да мога да се занимавам с тази професия”. Но мислите ми не са бунт, те идват просто като мъмрене и си тръгват като такива.

Вие сте на 28 години. Как се справяте със славата на вашите години?
Никога не съм се смятала за много важна личност. В допълнение, много съм се смяла със себе си и абсурдите, които съм правила.

Как така? Никога не сте се поглеждали от страни?

Не. С течение на времето, аз пораствах. Малко по малко, чувствах как свободното ми пространство се стеснява. Хората достигат все повече и повече до мен. И заради папараците, ръцете ми се оказаха вързани. Но продължавам живота си по начина, по който мога. Честно казано, аз не чувствам такива неща отвътре.

Не изпитахте ли емоционални промени?

Значително. Слава Богу, че съм актриса, в противен случай, през тези 8 години щях да съм по-свирепа. Актьорството ме обогати много.

Толкова сте свързана с играта си. Създава ли ви шизофренични ситуации?

Не съм учила академично актьорско майсторство. За да се науча как да се смея или да плача, трябваше сама да си намеря пътя. Единственото, с което разполагах са емоциите ми. В началото, химията ме объркваше, понякога губех контрол. Но преминах през това.

Винаги имате висок рейтинг. Каква е тайната ви?

За телевизията актьорът е като сосът за ястието. Той отваря апетита, подобрява вкуса, но не може да нахрани всички сам. Можем да видим как баланса на много актьори се променя през годините. Не винаги намираш перфектния проект. Това може да се случи и на мен по всяко време. Подготвена съм за това.

Кой е вашият наставник?

Като цяло, аз взимам решенията си и следвам чувствата си при изборите, които правя. Първо, чета сценария, след това спя цяла нощ, след което правя това, което ми е на сърцето. Но за този проект, Кенан беше на моя страна и ме подкрепяше от първия ден.

Заедно ли го гледахте?
Да, и все още го гледаме.


Резюме на сериала

Преди да тръгнеш по пътя на отмъщението, изкопай два гроба”
Конфуций (504 пр. Хр.)

Най-ценното нещо в живота, което имат помежду си един баща и една дъщеря. Едно щастливо и спокойно малко семейство. Всичките страдания за това семество започват с клевета срещу бащата Адил.

Собственик на банка мами собствената си банка и прехвърля вината върху своя директор -Адил. За да го натопят в това престъпление, важна роля изиграва и жената, в която той е влюбен. Адил не може да докаже невинността си и е осъден на затвор. Дъщерта Дерин е откъсната от баща си и пратена в сиропиталище. Баща и дъщеря, които не могат да се видят повече.

Дерин, останала сама, прекарва години, вярвайки, че баща и е виновен. В затвора Адил има само едно желание - дъщеря му Дерин да научи за неговата невинност. За да разкаже на Дерин цялата истина, Адил пише дневници. Дерин получава дневниците на баща си в деня, когато навършва осемнадесет години. Но вече е твърде късно да спаси баща си, който умира като невинен и самотен човек в затвора.

След като научава за невинността на баща си, след толкова години, пред Дерин има два пътя. Или да прости всичко и да започне нов живот, или да отмъсти за баща си. Дерин избира отмъщението. За да направи това, тя изтрива миналото и живота си. Никой не наясно с новата и самоличност и тя се завръща сред хората от детството и обкръжението на баща й. От сега нататък Дерин се казва Ямур(дъжд) Йозден.

Дерин вече ще се среща с враговете си като Ямур Йозден. Никой не знае, че Ямур е проникнала между тях, за да получи отмъщение. Никой не осъзнава колко опасна е тази млада и красива жена. Ямур много добре е опознала всичките си врагове, и на всички един по един ще им потърси сметка. Отмъщението започва с една единствена стъпка и води до гроба. Ямур е готова за това пътуване.


Благодарение на rivva
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby galiateneva82 » Mon Jan 07, 2013 8:50 am

Мерси за темата [uraa] по-късно ще потърся инфо за актьорите, ще гледам сериала. Искам да видя Берен в подобна роля [107.gif]

Image Берен Саат в ролята на Ямур Йозден
Ямур е силна и опасна жена. Тя се завръща на мястото, където е прекарала детството си, за да отмъсти за смъртта на баща си. Преди години той бива обвинен за престъпление , което не е извършил, след което убит в затвора. До последно Ямур не знае за невинността на баща си, но след като разбира от дневниците, които той е писал в затвора, решава да отмъсти на хората причинили най-голямото нещастие в живота й. Това е семейство Арсой. За да им причини същото нещастие, Ямур решава да използва синът им Емре. Въпреки любовта, която изпитва от дете към Рюзгар, тя трябва да бъде безчувствена и да се придържа към плана за отмъщение. От милата и добра Дерин не е останала и следа. Сега момичето се е превърнала в жена на име Ямур и ще мине през всичко, за да накаже тези, които трябва.Инфо за Берен
Берен Саат е родена на 26 февруари 1984 г. в град Анкара, Турция. В юношеството си получава първата си роля в училищен мюзикъл. Преди това посещава уроци по латинотанци. Учи в бизнес училище. След съвет от тогавашния й приятел, Берен попълва формуляр за школата по актьорско майсторство, където по-късно на изпита се явява с песен. След като завършва успешно школата заминава в Истанбул за да следва. За ролите си на Бихтер в „ Забраненият плод” и на Фатмагюл в „Пепел от рози” тя получава награда за най-добра актриса. В България е позната и с ролята на Зилян от сериала „Щастливи заедно“.

Филмография
2009 Güz Sancısı Elena Movie of 2009 are among the most-watched 10 films. In Turkey has grossed $ 3,105,177, Grecee $ 254.157 to.
2009 Gecenin Kanatları Gece
2010 Oyuncak Hikayesi 3 Barbie Voice
2012 Rhino Season Buse

Toronto Film Festival, Special Presentation
San Sebastian International Film Festival, In Competition
Busan International Film Festival, Gala Presentation
Chicago International Film Festival, Main Competition
Festival Du Nouveau Cinema, Special Presentation
Thessaloniki International Film Festival, Special Presentation
Award: Best Cinematography – San Sebastián IFF 2012[1]

2012 Brave Merida Voice
2004 Aşkımızda Ölüm Var Nermin
2005-2006 Aşka Sürgün Zilan Şahvar Azizoğlu
2006-2008 Hatırla Sevgili Yasemin Ünsal Golden Tulip Fine Arts Award Best Actress (TV series) (Won)
2007 Avrupa Yakası Beren Saat Guest player
2008-2010 Aşk-ı Memnu Bihter Ziyagil Yöreoğlu

2009 Golden Butterfly Awards in the Best Actress (won)
2010 Golden Butterfly Awards again in the Best Actress (won)
2010 Ismail Cem Television Awards Best Drama Actress (nominated)
The series scenario sold out Telemundo / NBC Universal [2]

2010-2012 Fatmagül'ün Suçu Ne? Fatmagül Ketenci Ilgaz

2011 Antalya Television Awards Best Drama Actress (nominated)
2012 7. Seoul International Drama Awards Best Actress (nominated).

2013- İntikam Efsun

New series of Beren Saat will be on air in January

Награди

Ödülleri
Year Award Category Title
2008 Golden Tulip Fine Arts Award Best Actress Hatırla Sevgili
2009 Golden Butterfly Awards Best Actress Aşk-ı Memnu
2009 Kabataş Graduates Association Best Actress Güz Sancısı
2009 Yıldız Technical University Best Actress Aşk-ı Memnu
2009 Beykent University Best Actress Aşk-ı Memnu
2010 Cinema is Here Festival Young Actress Gecenin Kanatları
2010 Elle Style Awards Style and Actress
2010 Golden Butterfly Awards Best Actress Aşk-ı Memnu
2010 Ayaklı Gazete (Website) Best Actress (Drama) Aşk-ı Memnu
2010 Turkey Talk Magazine Best Actess Aşk-ı Memnu
2010 Kadir Has University Best Actress Aşk-ı Memnu
2010 Galatasaray University Best Actress Aşk-ı Memnu
2010 Marmara University Best Actress Aşk-ı Memnu
2011 Yıldız Technical University Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2011 Doğuş University Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2011 Association of Advertising Agencies Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2011 2. Quality Magazine Awards Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2011 Esenler Municipality Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2011 Dumlupınar University Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2012 Kadir Has University Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2012 Ayaklı Gazete (Website) Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2012 Haydarpaşa High School Top Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2012 11. ROTABEST Awards Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?
2012 25. International Consumer Summit Best Actress Fatmagül'ün Suçu Ne?Image Mert Fırat като Емре Арсой

Красив, богат, млад мъж. Син на богаташкото семейство Арсой. Завършва образованието си в Харвард и се връща в Турция. Умен, трудолюбив и добре възпитан. Въпреки всичко, Емре не е разглезен егоист. Той е добър, много емоционален и състрадателен човек.
Като син на Шахика, Емре е нейната слабост, смисъла на живота й. И може би това ще бъде най-голямото му проклятие, защото Ямур ще използва всякакви средства, за да отмъсти на Шахика и Халдун Арсой.

Mert Firat роден на 10 януари 1981 г. в Анкара има участие в театъра, кино, сериали, изявява се и като сценарист.

Филмография
Филмите на които е сценарист:

Atlıkarınca (2010)
Başka Dilde Aşk (2009)

Сериали в които участва:


İntikam (2013) - Kerem
Kelebeğin Rüyası (2013)
Do Not Forget Me Istanbul (2011)
Devrimden Sonra (2011) - Köylü Genç
Dedemin İnsanları (2011) - Hasan
Bir Ömür Yetmez (2011) - Ali Akyol
Beni Unutma (2011) - Sinan
Atlıkarınca (2010) - Erdem
Kapalıçarşı (2009-2010) - Arda Güler
Başka Dilde Aşk (2009) - Onur
Yersiz Yurtsuz (2007) - Hüseyin
Hayattan Korkma (2007) - Engin
İşte Benim (2006) - Ali
Binbir Gece (2006-2008) - Burak İnceoğlu
Bizim Evin Halleri (2000) - Bora

Театър


Antonius ile Kleopatra (2012, Oyun Atölyesi) - Ceasar
Testosteron (2008-2012, Oyun Atölyesi) - Tretyn
Hırçın Kız (2006-2007, Oyun Atölyesi) - Tranio
Atları da Vururlar (2004-2005, Ankara Devlet Tiyatrosu)
Palyaço Prens (2003-2004, Ankara Devlet Tiyatrosu)
Şeyh Bedrettin (2002-2003, Ankara Devlet Tiyatrosu)
Hastalık Hastası (1999-2000, Söder Theatre, İsveç)

Награди:

Antalya Altın Portakal Film Festivali
En İyi Senaryo Ödülü
(Atlıkarınca, 2010)
Ankara Uluslararası Film Festivali
En İyi Erkek Oyuncu Ödülü
(Başka Dilde Aşk, 2010)
Sadri Alışık Ödülleri
En İyi Erkek Oyuncu Ödülü
(Başka Dilde Aşk, 2010)


http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9296_n.jpg
http://sphotos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 9967_n.jpgImage Nejat Işler като Рюзгар Денизджи
Рюзгар е истинската любов на Ямур. Те се познават от деца. Чувствителен и романтичен мъж е. Негова единствена любов остава тази от детството - Дерин. След нейното заминаване, Рюзгар не иска и да чуе за друга жена. По-голямата част от времето си прекарва лодката. И единственото, което прави е да чака Дерин да се завърне. Често мечтае за внезапно отплаване в необятното море.
Сега, след толкова години Рюзгар среща Дерин, без да знае, че е тя. Той наново опознава и обиква същото това момиче, което се представя с нова самоличност и чуждо име. Сега тя е Ямур.


Роден на 29 февруари 1972г. в Истанбул

Филмография
Intikam (TV series) 2013
Rüzgar Denizci
Kesanli Ali Destani (TV series) 2012
Kesanli Ali
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi (TV series) 2010-2011
Ercüment Çözer
Kaybedenler kulübü 2011
Kaan
Çinar agaci 2011
Yagiz
Siyah beyaz 2010
Doktor
Ejder kapani 2010
Ensar
Kapaliçarsi (TV series) 2009
Cemal Hanoglu (2009)
11'e 10 kala 2009
Ali
Biçak sirti (TV series) 2007-2008
Ali Sinan
Auf der anderen Seite 2007
Kommissar
Yumurta 2007
Yusuf
Barda 2007
Selim
2 süper film birden 2006
Beyaz Gelincik (TV series) 2005
Seyyis
1st Annual Primetime Beyaz Inci Awards (TV movie) 2005
Nominee: Best Actor - Drama/Winner: Best Actor - Adventur

Otkradnati ochi 2005
Bratat/Brother
Anlat Istanbul 2005
Ramazan (segment "Pamuk Prenses ve Yedi Cüceler")
Aliye (TV mini-series) 2004
Deniz
Mustafa hakkinda hersey 2004
Fikret
Seytan ayrintida gizlidir (TV mini-series) 2004
Ali
Gülbeyaz (TV mini-series) 2002
Kadir Demiroglu
Ask ve gurur (TV series) 2002
Ilhan
Dedem, gofret ve ben (TV mini-series) 2001
Murat
Eylül firtinasi 2000
Sehnaz tango (TV series) 2000
Deli yürek (TV mini-series) 1999
Last edited by galiateneva82 on Tue Jan 08, 2013 5:01 pm, edited 3 times in total.
Image
Ако един мъж не може да накара една жена да се усмихва, да се чувства щастлива и желана, значи или не я обича истински или не е никакъв Мъж !!!
galiateneva82
User avatar
виден Муцофил
 
Posts: 1668
Joined: Tue Feb 21, 2012 8:55 am
Location: при Мурат

Unread postby 4i4ek » Tue Jan 08, 2013 2:43 pm

Гледах първи епизод на Отмъщението ,играта на Берен наистина си заслужава да се гледа .
Кариерата й на актриса започва през 2004 г. Приятелят й Ефе я подтиква да се яви на телевизионното състезание „Звездите на Турция“. Още преди да завърши състезанието, в което Берен получава втора награда, Ефе катастрофира и загива. [1] По време на състезанието я забелязва продуцентката Томрис Джиритлиоглу, дала шанс на много от новоизгрелите турски телевизионни звезди. Първите снимки на Берен били в рекламно филмче на фирма за захар, а през 2004 г. получава роля в сериала „Смърт има в любовта ни“. Славата обаче я спохожда две години по-късно в „Спомни си, любими“, където среща и новата любов в живота си Джансел Елчин. [2] Снима в някой от най-успешните телевизионни сериали на Турция, както и в киното. За ролите си на Бихтер в „ Забраненият плод” и на Фатмагюл в „Пепел от рози” тя получава награда за най-добра актриса. В България е позната и с ролята на Зилян от сериала „Щастливи заедно“.
Image
4i4ek
User avatar
Регистриран
 
Posts: 202
Joined: Thu Feb 23, 2012 10:15 pm

Unread postby galiateneva82 » Tue Jan 08, 2013 4:32 pm

Image Engin Hepileri като Хакан Ерен
Млад, интелигентен и богат ерген.
Вървежен бизнесмен на фондовия пазар, с много акции. Създава свой, собствен бизнес като много млад и придобива огромно състояние. Въпреки всичко, Хакан не е типичен богаташ. Той е свободна и колоритна личност. Той единствено знае тайната на Ямур и основната му цел е да й помага

Роден на 3 март 1978г. съжалявам не намерих превод
Türk tiyatro, sinema ve televizyon oyuncusu, tiyatro yönetmeni.

Kent Oyuncuları kadrosunda yer alan oyuncu, çeşitli oyunlarda rol aldı, ayrıca 2008 yılında Israel Horowitz'in Kuyruk oyununu yönetti. Bu yıl (2010) Neil Labute'a ait Zorla Güzellik adlı oyunu hem yönetmekte hemde oynamaktadır.

Tiyatro çalışmalarına Cağaloğlu Anadolu Lisesi'ndeki orta öğrenimi sırasında başlayan Engin Hepileri, 1996'da İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'ne girdi. 2002'de aynı üniversitede oyunculuk alanında yüksek lisans eğitimine başladı ve 2005 yılındaki mezuniyetine kadar araştırma görevlisi olarak çalıştı.

Lise yıllarında Devlet Tiyatroları'nın dört oyununda yer aldı. 1998'de ise Anlat Şehrazat müzikalinde ve Tiyatro Fora'da Ölümsüzler oyununda rol aldı. O yıl Kent Oyuncuları kadrosuna katılan oyuncu bu toplulukta pek çok oyunda rol almanın yanı sıra televizyon dizilerinde ve sinema filmlerinde de yer aldı.

2008 yılında tiyatro yönetmenliğine başlayan oyuncu ayrıca Akademi Kenter'de öğretim görevlisi olarak çalışmaktadır.


Филмография
Rol Aldığı Oyunlar

- Zorla Güzellik
- Cimri
- Victoria (Zafer)
- Açık Denizde
- Anna Karenina
- Kumarbazın Seçimi
- Inishmore'lu Yüzbaşı
- Aşk Çemberi
- Sırça Kümes
- Çözüm
- Hep Aşk Vardı
- Nükte
- Martı
- Ölümsüzler
- Anlat Şehrazat

Rol Aldığı Sinema Filmleri

- Basimin Belasi 2007
- Gülüm
- Beyza'nın Kadınları
- Son Ders
- Nefes 2009
- Av Mevsimi

Rol Aldığı TV dizileri

- Hürrem Sultan
- Canım Kocacığım
- Kampusistan
- Emret Komutanım
- Çemberin Dışında
- Gece Gündüz
- Aile Saadeti
- Bu Kalp Seni Unutur Mu?
- Yaprak Dökümü
- Küstüm Çiçeği

Kendisi aynı zamanda ödüllü bir sanatçıdır.

Ödülleri

- 2004 - 8. Afife Tiyatro Ödülleri Tiyatroda Yeni Kuşak Özel Ödülü
- 2010 - 15. Sadri Alışık Oyuncu Ödülleri Tiyatro Komedi Dalında Yardımcı Rolde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü|15. Sadri Alışık Oyuncu ÖdülleriImage Zafer Algöz като Халдун Ерсой
Съпруг на Шахика и влиятелен бизнесмен. Безкористен в действията си, безмилостен егоист. Готов е да мине през всичко и всеки, за да постигне това, което иска. За него парите му са най-важни. Нищо друго не е от значение, дори и собственото му семейство.
Главен виновник за затварянето и смъртта на бащата на Ямур, Халдун също ще бъде под прицела на отмъстителката

Роден на 30 август 1961г. участва в театър, кино,сериали

1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başladı.

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.


Филмография
Rol aldığı oyunlar

Münasebetsiz : Francis Vebe - Donkişot Tiyatro
Vahşet Tanrısı : Yasmina Rezzan - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Amadeus : Peter Shaffer - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Çok Yaşa Komedi : Anton Çehov - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Ay Işığında Şamata : Haldun Taner - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Arturo Ui'nin Önlenebilir Yükselişi : Bertolt Brecht - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Hamlet : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Karanlıkta Komedi : Peter Shaffer - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Macbeth : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Babaanem Yüz Yaşında

Filmografisi

İntikam - 2013
Uzun Hikaye - 2012
İbreti Ailem - 2012
Mor Menekşeler - 2011
Dedemin İnsanları - 2011
Leyla ile Mecnun - 2011
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - 2010
Mükemmel Çift - 2010
Yahşi Batı - 2010
Umut - 2009
A.R.O.G - 2008
Cumhur Cemaat - 2007
Kurtlar Vadisi Pusu - 2007
Hasret - 2006
Umut Adası - 2006
Sınav - 2006
Kapıları Açmak - 2005
O Şimdi Mahkum - 2005
Çınaraltı - 2003
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Cesur Kuşku - 2001
Evdeki Hesap - 2000
Duruşma - 1999
Salkım Hanımın Taneleri - 1999
Utanmaz Adam - 1998
Komşu Komşu - 1997
Ağır Roman - 1997
Televizyon Çocuğu - 1996 (Konuk oyuncu)
Oğlum Adam Olacak - 1995
Saygılar Bizden - 1992Image Arzu Gamze Kılınç като Шахика Ерсой
Красива, чаровна, но и опасна жена, Шахика е най-големият враг на Ямур. Кралицата в града. Тя владее и командва всичко. На върха на хайлайфа, използва името си за благотворителни цели. Но същото това име често й прави злини. Има син и дъщеря, но синът й Емре е нейната слабост.
Замесена в несправедливото обвинение на бащата на Ямур, Шахика ще плати висока цена за стореното.

Родена на 31 март 1969г. в Анкара
ФилмографияSenaryo

Kız Takımı (TV Dizisi) 2008
Zeliha'nın Gözleri (TV Dizisi) 2007
Yasak Elma (TV Dizisi) 2007
Daha Neler (TV Dizisi) 2006

Oyuncu

İntikam (TV Dizisi)
Şahika Arsoy 2013
Bir Çocuk Sevdim (TV Dizisi)
Süreyya 2011
Gönülçelen (TV Dizisi)
2. Sezon Saime 2010
1. Sezon Saime 2010
Kız Takımı (TV Dizisi)
Canan 2008
Hicran (TV Dizisi)
Hicran 2008
Duvar (TV Dizisi)
Yasemin 2007
Hırsız Polis (TV Dizisi)
2. Sezon Nermin 2006
Beşinci Boyut (TV Dizisi)
Zeynep 2005
Ateşli Topraklar (TV Dizisi)
Nazlı 2005
Perçem (TV Dizisi)
Narinhan 2004
Büyük Yalan (TV Dizisi)
Nalan 2004
Şıh Senem (TV Dizisi)
1. Kuma 2003
Çekirdek Aile (TV Dizisi)
Bölüm Oyuncusu 2002
Sır Çocukları (Sinema Filmi) 2002
Hızma (TV Dizisi)
Iraz Öğretmen 2002
Böyle mi Olacaktı (TV Dizisi)
Banu 1997
Çiçek Taksi (TV Dizisi)
Selin 1995

Oyuncu Seçimi

Geriye Kalan (Sinema Filmi)
Cast Sorumlusu 2011Image Ezgi Eyüboğlu като Джемре Ерсой
Дъщеря на Халдун и Шехика.
Младо, красиво и много привлекателно момиче. В същото време, благодарение на богатите си родители, Джемре е разглезена и безгрижна. Въпреки усилията на майка й да бъде възпитана млада дама, най-малката в семейството се оказва бунтарка, която се стреми да бъде себе си, а не като майка си.


Родена на 15 юни 1988г. в Анкара
İlk öğreniminin ardından kazandığı sınavla Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarına girip eğitimine devam eden Ezgi Eyüboğlu, iki yıl sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarına geçiş yaparak, bu okulda klasik bale bölümünü bitirdi. Sanatçı, 2001 yılında, Elite Model Look adlı yarışmayı üçüncü olarak tamamladı.

İki yıl sonra Miss Turkey güzellik yarışmasında ikinci olan Ezgi Eyüboğlu, ikinci bir üniversite olarak Yeditepe Üniversitesinde eğitimine devam etti. Bu süreçte çeşitli ajans, kurum ve kuruluşlarda profesyonel yaşama adımını attı. 2007 yılından itibaren çeşitli defile ve organizasyonlarda modellik yaptı.

Bazı video kliplerde de rol alan Eyüboğlu, değişik zamanlarda televizyon dizilerinde değişik roller üstlendi.

2012 yılı itibariyle, Muhteşem Yüzyıl adlı tv dizisinde Aybige Hatun rolünü üstlenen oyuncu 2012 Temmuzda başlayan Sudan Bıkmış Balıklar dizisinde Zeynep karakterini üstlenmektedir.


Филмография


2007 Senin Uğruna
2008 Arka Sokaklar
2010 Ateşe Yürümek
2011 Kutsal Damacana: Dracoola
2011 Kalbim Seni Seçti
2011 Muhteşem Yüzyıl[3]
2012 Sudan Bıkmış Balıklar
2013 İntikam
Image
Ако един мъж не може да накара една жена да се усмихва, да се чувства щастлива и желана, значи или не я обича истински или не е никакъв Мъж !!!
galiateneva82
User avatar
виден Муцофил
 
Posts: 1668
Joined: Tue Feb 21, 2012 8:55 am
Location: при Мурат

Unread postby xhippie » Tue Jan 08, 2013 8:09 pm

[396525.gif] за инфото
направи ми впечатление, че играят майката и бащата на Хасрет от ПнС

Engin Hepileri беше баша й като млад Imageи майка й Arzu Gamze Kılınç Image
дали няма да включат на някакъв етап и цветарката [smeese.gif]
Image е тогава ще има сеир, ще видим "Отмъщението" в пълна сила [151524.gif]
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby galiateneva82 » Tue Jan 08, 2013 11:21 pm

Мъжът съм гледала в "Листопад", а жената в "Обикнах едно дете"

Image http://www.gecce.com/magazin/haber/tuba-mi-beren-mi

Image Dilşad Çelebi като Аслъ Саалам

Родена на 4 юли 1984г.

Аслъ е асистентка на Шахика, нейна дясна ръка.
Израснала в нормално семейство, тя успява да завърши образованието си и сама да стигне на върха. Амбицията й е голяма и успява да се справя с трудностите. Трудолюбива и дисциплинирана е. Умее с лекота да общува. Внимателно използва уменията си и се стреми да бъде любимката на семейство Арсой.

Филмография


İntikam (TV Dizisi)
Aslı Sağlam 2013
Seni Bana Yazmışlar (TV Dizisi)
Burcu 2011
Gönülçelen (TV Dizisi)


Kapadokya Düşleri (TV Dizisi)
Füreyya 2009
Alayına İsyan (TV Dizisi)
Merve 2009
Derdest (TV Dizisi)
Canan 2008

Image Can Sipahi като Баръш Денизджи

Баръш е по-малкият брат на Рюзгар. Симпатичен и много весел. За разлика от брат си, младежът е общителен и социален. Учи в университет, благодарение на това, че спечелил стипендия.
Майка му умира, когато е още малък. А баща му не успява да създаде здрава връзка след това.
За да събере пари, Баръш работи в бара на баща си. Там той среща и Джемре Арсой, в която силно се влюбва, както и тя в него.

Image Didem Uzel като Лейля Сайгън
Родена на 19 май 1971г.
Филмография
Intikam (TV series)
Leyla Saygin

2012 N'apcaz simdi?

2010 Dürüye'nin gügümleri (TV series)
Helga
– Episode #1.3 (2010) … Helga
– Episode #1.2 (2010) … Helga
– Episode #1.1 … Helga

2007 Doktorlar (TV series)
Burcin
– Episode #1.8 (2007) … Burcin
– Episode #1.7 (2007) … Burcin
– Episode #1.6 (2007) … Burcin
– Episode #1.5 (2007) … Burcin

2006 Iki aile (TV series)
Serpil
– Episode #1.22 (2006) … Serpil
– Episode #1.21 (2006) … Serpil
– Episode #1.20 (2006) … Serpil
– Episode #1.19 (2006) … Serpil
– Episode #1.18 (2006) … Serpil
See all 11 episodes »

2005 Eylül (TV mini-series)
Leyla

2005 Yürek çigligi (TV movie)
Buket

2002 Hizma (TV mini-series)

1999 Evimiz olacak mi? (TV mini-series)
Nazan

1998 Üç yaprakli yonca (TV mini-series)

1997 Yalan (TV movie)


Image Image
Image
Ако един мъж не може да накара една жена да се усмихва, да се чувства щастлива и желана, значи или не я обича истински или не е никакъв Мъж !!!
galiateneva82
User avatar
виден Муцофил
 
Posts: 1668
Joined: Tue Feb 21, 2012 8:55 am
Location: при Мурат

Unread postby galiateneva82 » Tue Jan 08, 2013 11:47 pm

Image
Ако един мъж не може да накара една жена да се усмихва, да се чувства щастлива и желана, значи или не я обича истински или не е никакъв Мъж !!!
galiateneva82
User avatar
виден Муцофил
 
Posts: 1668
Joined: Tue Feb 21, 2012 8:55 am
Location: при Мурат

Unread postby xhippie » Wed Jan 09, 2013 2:09 am

еха, браво Гале, попълни празнините в инфото, [236.gif] дано е успешен филма
аз не съм гледала тези филми с артистите, а ти явно не си Пленителката на сърца, сега го дават по ТВ с името Огнено сърце

а в тази статия http://www.gecce.com/magazin/haber/tuba-mi-beren-mi
доколкото разбрах пише, че за Забранения плод избирали м-у двете примадони
и хвалят актрисите, като казват че Туба има красиво лице, но не владее добре тялото си,
затова са избрали Берен, която се справила отлично.
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby galiateneva82 » Wed Jan 09, 2013 9:41 am

Погледнах го ама, не ме грабна нещо, гледам други два по този канал [smeese.gif]
затова са избрали Берен, която се справила отлично.


така си е, като се сетя и за сцената с Мурат, наистина добър избор

Мерт Фърат съм гледала в "1001 нощ" мисля че добре се справи. Нежат Ишлер знам от "Златна клетка" излъчваха го по ТВ, не ми харесва като външност, бих казала ужасен ми е.

Арзу не съм я гледала в подобна роля, дано се справи, в американския вариант на филма, актрисата е много добра, иначе тази която е на снимката между Берен и Туба - Небахат Чехре , гледала съм я в подобна роля и много добре се справя, дори си мисля че е такава в живота [smeese.gif] само интриги и мръсни номера.Сега участва във "Великолепния век" незнам каква е ролята й там.

Image и тази е посочена като част от екипа Image Pelin Yerser http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Image Göknur Tunalı

Image Tuğçe Akış http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 3654_n.jpg

Рейтингът на 1 еп. http://sphotos-d.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 7269_n.jpg http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... =3&theater
Снимки зад кадър http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 416&type=3
Image
Ако един мъж не може да накара една жена да се усмихва, да се чувства щастлива и желана, значи или не я обича истински или не е никакъв Мъж !!!
galiateneva82
User avatar
виден Муцофил
 
Posts: 1668
Joined: Tue Feb 21, 2012 8:55 am
Location: при Мурат

Unread postby xhippie » Wed Jan 09, 2013 10:55 am

[947811.gif] леле колко си в час с филмите, аз нищо не съм гледала от тях [f205c7259ed599b7b20bc2a63d8780c2.gif]
Мерт Фърат само в игралния Dedemin İnsanları / Хората на дядо ми - много хубав филм
а Нежат Ишлер не го знам като артист, но като мъж не ме кефи, а и не си го представям в либофни сцени с Берен,
ама се въздържам още от твърдо изказване, че като гледах първите серии на АСИ и за Мурат си мислех така [smeese.gif]

за рейтига - много съм доволна, че някой задмина Долината на вълците [gdance.gif]
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby galiateneva82 » Wed Jan 09, 2013 12:20 pm

Last edited by galiateneva82 on Wed Jan 09, 2013 3:49 pm, edited 2 times in total.
Image
Ако един мъж не може да накара една жена да се усмихва, да се чувства щастлива и желана, значи или не я обича истински или не е никакъв Мъж !!!
galiateneva82
User avatar
виден Муцофил
 
Posts: 1668
Joined: Tue Feb 21, 2012 8:55 am
Location: при Мурат

Unread postby xhippie » Wed Jan 09, 2013 3:47 pm

неееееее Мерт да стои далече от Мурат [smeese.gif] направо ме довърши с тази http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-a ... 4251_n.jpg [1395720p03h8lv6k0.gif]

а тук рекламира цип [smeese.gif] Image
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby xhippie » Thu Jan 10, 2013 2:34 pm

Beren Saat muhasebecisinden 63 bin TL istiyor
Beren Saat, son dönemde vergilerini yatırmayarak kendisini dolandırdığını öne sürdüğü muhasebecisi Muharrem Araz hakkında 63 bin TL’lik tazminat davası açtı.
http://www.gecce.com/magazin/haber/bere ... m=facebook
Beren Saat’in avukatı Oğuz Müftüoğlu tarafından İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne verilen dava dilekçesinde, ünlü oyuncunun muhasebecisine gönderdiği vergi ve Bağ-Kur bedellerinin ödenmediği, bazı gelirlerin eksik beyan edildiği anlatıldı. Muharrem Araz’ın ortadan kaybolduğunu ve kendisine ulaşılamadığını söyleyen Beren Saat, yasal defter ve kayıtların hatalı tutulması nedeniyle usulsüzlük yapmış durumuna düştüğünü ifade etti.

Araz’ın serbest muhasebecilik ruhsatına sahip olmadığını belirten Saat, nitelikli dolandırıcılık suçundan kamu davası açılmasını talep etti. Araz’ın vergi borçlarını kapatabilmek için 2010’un mayıs ayında, Beren Saat’e haber vermeden taksitlendirmeye gittiği ifade edilen dilekçede, bu taksitlerin ilki haricinde diğerlerinin ödenmediğinin tespit edildiği ileri sürüldü. Dilekçede, “Şu an için 43 bin TL maddi, 20 bin TL manevi olmak üzere toplam 63 bin TL’nin yasal faizi ile birlikte talep ediyoruz” denildi. Beren Saat, geçtiğimiz günlerde de kendisini zarara uğrattığını iddia ettiği Muharrem Araz hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby 4i4ek » Thu Jan 10, 2013 4:30 pm

Beren Saat muhasebecisinden 63 bin TL istiyor
Beren Saat, son dönemde vergilerini yatırmayarak kendisini dolandırdığını öne sürdüğü muhasebecisi Muharrem Araz hakkında 63 bin TL’lik tazminat davası açtı.
http://www.gecce.com/magazin/haber/bere ... m=facebook
Beren Saat’in avukatı Oğuz Müftüoğlu tarafından İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi’ne verilen dava dilekçesinde, ünlü oyuncunun muhasebecisine gönderdiği vergi ve Bağ-Kur bedellerinin ödenmediği, bazı gelirlerin eksik beyan edildiği anlatıldı. Muharrem Araz’ın ortadan kaybolduğunu ve kendisine ulaşılamadığını söyleyen Beren Saat, yasal defter ve kayıtların hatalı tutulması nedeniyle usulsüzlük yapmış durumuna düştüğünü ifade etti.

Araz’ın serbest muhasebecilik ruhsatına sahip olmadığını belirten Saat, nitelikli dolandırıcılık suçundan kamu davası açılmasını talep etti. Araz’ın vergi borçlarını kapatabilmek için 2010’un mayıs ayında, Beren Saat’e haber vermeden taksitlendirmeye gittiği ifade edilen dilekçede, bu taksitlerin ilki haricinde diğerlerinin ödenmediğinin tespit edildiği ileri sürüldü. Dilekçede, “Şu an için 43 bin TL maddi, 20 bin TL manevi olmak üzere toplam 63 bin TL’nin yasal faizi ile birlikte talep ediyoruz” denildi. Beren Saat, geçtiğimiz günlerde de kendisini zarara uğrattığını iddia ettiği Muharrem Araz hakkında nitelikli dolandırıcılık suçundan savcılığa suç duyurusunda bulunmuştu.

Берен Саат иска от счетоводителя си 63 хил.турски лири.
Берен Саат съди счетоводителя си Мухарем Араз, той в последно време не е внасял дължимите и данъци и я мамил в особенно големи размери.
Адвокатът на Берен Оуз Мюфтюолу подаде жалба в с съда в Истанбул .Счетоводителят на известната актриса не е внасял парите за данъците и ,които тя му е изпращала.А някои други ги е внасял на половина.Сега Мухарем Араз не отговаря на тел. и ,и не може да бъде открит .През 2010 Араз без знанието на Берен подава заявление за разсрочено плащане ,където само първата вноска е платена.Иска отправен към Араз е за 63 хил.
Image
4i4ek
User avatar
Регистриран
 
Posts: 202
Joined: Thu Feb 23, 2012 10:15 pm

Unread postby xhippie » Thu Jan 10, 2013 5:30 pm

Мерси за превода, Чичек.
че той кокошкар този счетоводител, с много малко я е ожилил, а и по тъп начин [crazy.gif]

Турската версия на „Отмъщението“ има завиден рейтинг
http://uteha.bg/beren-saat-otmastenieto-serial/
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby 4i4ek » Thu Jan 10, 2013 10:26 pm

Току що изгледах 2 епизод на Отмъщение.Много ми хареса ,пък и действията се развиват с темпо.Според мен ще поддържа високия си рейтинг.Още във втора серия Ямур успя да сложи край на втори противник.
Image
4i4ek
User avatar
Регистриран
 
Posts: 202
Joined: Thu Feb 23, 2012 10:15 pm

Unread postby xhippie » Thu Jan 10, 2013 11:02 pm

в този канал са качени частите на втора серия, 8 части
http://www.youtube.com/watch?v=b4-TDJuy--g
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby galiateneva82 » Fri Jan 11, 2013 10:16 am

Благодаря ви [236.gif] хванала ме е сънната болест [kz2vx9.gif] нищо не съм гледала [f205c7259ed599b7b20bc2a63d8780c2.gif]

Ezgi Eyüboğlu ve Can Sipahi Image http://www.facebook.com/media/set/?set= ... 416&type=1
Image
Ако един мъж не може да накара една жена да се усмихва, да се чувства щастлива и желана, значи или не я обича истински или не е никакъв Мъж !!!
galiateneva82
User avatar
виден Муцофил
 
Posts: 1668
Joined: Tue Feb 21, 2012 8:55 am
Location: при Мурат

Unread postby xhippie » Fri Jan 11, 2013 11:40 am

аз без превод не искам да гледам, че тези интриги дето се въртят няма да ги разбера само по картинки
http://televizyongazetesi.com/intikam-d ... O_bfGF9i40
Отмъщението почти разтърси социалните медии, това е най-интригуващият сериал в момента

видях инфо, че първа серия я има качена и като торент в asi-bg.net но аз не можах да го отворя
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Next

 

Return to Други сериали и филми
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest