{ WELCOME }

Change Message in welcome_header.html

20 dakika; Intikam; Merhamet; Çalıkuşu; Kara Para Aşk;
Fatih Harbiye; Kösem Sultan; Kara Sevda

Unread postby galiateneva82 » Tue Jan 21, 2014 2:37 pm

Image Буба на купон с Джансу Дере, Енгин Айкюрек и тази ми прилича на Синем Кобал от "Романтична комедия" https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater Image
Image
Ако един мъж не може да накара една жена да се усмихва, да се чувства щастлива и желана, значи или не я обича истински или не е никакъв Мъж !!!
galiateneva82
User avatar
виден Муцофил
 
Posts: 1668
Joined: Tue Feb 21, 2012 8:55 am
Location: при Мурат

Unread postby xhippie » Sat Feb 01, 2014 10:44 am

ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby xhippie » Thu Feb 06, 2014 12:16 am

SERMET- I am coming from dark and deep, and i thought that I am going to die there, and everything in my life was going so bad until i met with you. You save me. You save me from dying alone without knowing you. Marry me. Be my life. Don't let me go!
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby karma » Sun Feb 09, 2014 12:50 am

Хипи, мяташ тук от време на време по нещо, не зная дали следиш все още филма, аз обаче, тъпо и упорито ще го догледам, нищо че отдавна зацикли с пълнеж, само и само да изкара втори сезон. И за разлика от много рекламираната във фейса игра на Дениз/Бурчин и опита да ме накарат да я харесам, нещо не ми се получава. Приела съм поддържащите роли на Дениз и Сермет, както и на всички останали, защото май ги въртят непрекъснато, ту е Ърмак, ту е Али, ту Шадие и Пикасо, ама и повторението писва. Да си кажа не намирам особена разлика в играта на Бубето от Буря и тук в Мерхамет. Вече знам наизуст какво е изражението и когато се смее, когато крещи, когато страда или плаче. За съжаление, за мен то е просто игра на роля, не ме убеждава че влага плам и енергия, а още по-малко ми е убедителна в изиграното. Продължавам да се опитвам да търся развитие при нея, но май от многото роли дето е изиграла и е останала тази рутинност и статичност. Лично на мен не ми е убедителна, в това което пресъздава на екрана.
Image
Влязох да метна снимки от второто предложение за женитба на Дениз, щот тя избяга от първата си сватба [crazy.gif] (първото предложение и сватба беше от Пикасо/ Хасан от Суска), ама да беше направила така и на истинската си сватба с Муци [smeese.gif] сега щеше да има огромна фенска маса и благодарение на таланта си да присъства в анкетите и да събира точки в двойка със Сермет (турнаха ги в една анкета, но не минаха и 1% въпреки призивите на Джанка за гласуване) [489.gif] Ето въпросните кадри от второто предложение за женитба [gdance.gif]
Image Image
Image Image
и една снимка от фейса ме впечатли, тя е от предстоящия 40 еп.
Image
с тази перука направо е страшна вече, как пък не и промениха прическата и да я махнат тази перука
ето и фрагмана за епизода
phpBB [media]

лудта Ърмак е запалила къщата на Джан само и само да отмъщава на Сермет заради поредния и провален опит да манипулира Фърат и да го вземе за съпруг
намерих и превод на фрагмана:
Дениз – Би ли могла да нанесе толкова голяма злина на Джан? … Не, това е невъзможно.
Сермет – Ърмак направи това умишлено. Доведе Джан в онази къща, защото знаеше, че това ще ме предизвика.
Дениз – Ах, не мога! Не става нито с него, нито без него…
Сермет – Още със започването на тази история, като че не знам, кой съм, къде съм, накъде отивам.
Дениз – Много ме е страх, да не го изгубя. Но не издържам на ревността му.
Сермет – Дениз, или ще оставиш тях тук, или ще напуснеш мен!
Дениз – Недей повече да се възползваш от моята слабост към теб, Сермет. Ти ще загубиш!
Сермет – А ти, ако ме видиш с моята бивша любима в къщата ми, какво би направила?
Дениз – Каква работа има тази жена при Сермет?
МИЛОСТ – сряда, 22:00 ч. – новият епизод
Тенкс на milena d [image001.gif]
разбирам че Денизката пак ще я нападне ревността, веднъж вече я изпита спрямо Джан, май сега и със Сермет... ей, хич не му върви на това момиче, тц,тццц...
Ще подпуквам и главните герои Нарин и Фърат, ама още не са ме ядосали достатъчно, пък и мисля, че не заслужават толкова отделяне на време. Така че като завърши сериала ще пиша.
http://vbox7.com/play:5e37dfea6a
karma
романтик Асилог
 
Posts: 1250
Joined: Tue Feb 21, 2012 10:09 pm

Unread postby karma » Sun Feb 16, 2014 1:55 am

Милост върви към финал, 44 еп. ще бъде последен
Image
MERHAMET FİNALE DOĞRU GİDİYOR
40. Bölümü 12 Şubat çarşamba günü yayınlanan Merhamet dizisi dört hafta sonra 44. bölümü ile seyirciye veda edecek. Bir yılı aşan süredir yayında olan dizi sürpriz bir finalle yayın hayatını olduracak. Most production dan yapılan açıklamada dizinin yola çıkarken 39 bölüm olarak tasarlandığı ancak gelen istek üzerine bir kaç bölüm daha uzatıldığı , her bölümü bir film titizliği ile çekilen ve yoğun ve dinamik bir öykü içeriği ve birbirinden ilginç ve sevilen karakterlere sahip dizinin gereksiz uzatmalarla kan kaybetmesine gönülleri razı olmadığı için böyle bir karar alındığı bildirildi.
Merhamet dizisi iki genç kadının eşsiz dostluğunu ve birlikte büyüme süreçlerini ve başlarına gelen aşkları sıcak bir üslupta ekrana taşırken , merhametsiz bir dünyada dostluğun ve büyük sevdaların hala var olabileceğini seyirciye hatırlatarak büyük ilgi çekti.
karma
романтик Асилог
 
Posts: 1250
Joined: Tue Feb 21, 2012 10:09 pm

Unread postby xhippie » Thu Mar 13, 2014 8:52 am

ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Unread postby xhippie » Thu Jan 15, 2015 8:09 am

Hayat Bilgisi филм в който епизодично участва Мурат
може да се види герой от Милост https://www.youtube.com/watch?v=qFxTU1qCklY
http://www.btv.bg/gallery/za-btv/spetsi ... a-btv.html
Image
Kahperengi,което в превод означава Цвят на предателство.
На 5 ноември в ефира на bTV своя дебют ще направи турският сериал "Милост" (Merhamet). Поредицата е по мотиви от романа "Kahperengi" на турската авторка на бестеселъри Ханде Айтайлъ, преведен на български със заглавие "Неверни кафяви очи". Зрителите ще имат възможността да проследят пътя на Нарин, чиято история започва в малко провинциално градче и стига до бляскавите истанбулски нощи, всеки делничен ден от 20:00 часа по bTV.

Сред бурния светски живот, весели компании, нощни барове и перспективна кариера в Истамбул, Нарин среща детската си любов. Времето я връхлита с цялата безпощадност на преживяното някога. Наранената й душа неволно връща картините от света на оцеляването, където страхът и силата определят целия живот напред. И днешните й решения...

Нарин трябва да преодолее много трудности, за да се отърси от нищетата, травмите от детството и да стигне до Истанбул. Но веднъж успяла, късметът започва да я спохожда. Съдбата я среща с Дениз - дъщеря на богато семейство, и двете момичета се сприятеляват веднага. Ревнивата по-малка сестра на Дениз, Ърмак, неочаквано се завръща от чужбина и е решена да си върне каката, която е "загубила" заради Нарин. Нейният приятел Фърат, красив и успешен заместник директор на голяма банка, е до нея. Нарин бързо осъзнава, че Фърат е нейният отдавна изчезнал любим и остава много огорчена от факта, че той дори не я разпознава. Отгоре на всичко, адвокатската кантора, в която работи, се заема със случая на Сермет Карайел - хитрец, на когото банката на Фърат е отпуснала кредит. Нарин се заема с казуса и се оказва, че Шермет е също човек от нейното минало. Въпреки това, Нарин скоро ще разбере, че греши, а любовта, която смята за мъртва, ще се възроди от пепелта по-силна от всякога. Но дали сенките от миналото ще спрат да я преследват, зрителите на bTV ще видят от 5 ноември в "Милост".

Дълъг и невероятен е пътят от малкото градче до елита на големия град. Преосмислянето на стъпките по този път, срещите, разделите, приятелството, загубите, мястото на любовта, на предаността, предателства ли са предателствата... Все въпроси, които си задава всеки, но отговорите не винаги са еднозначни. Дали с решението Нирин си ще даде отговор за стойностните неща в живота?

В главните роли в "Милост" зрителите на bTV ще видят Йозгю Намал, Ибрахим Челиккол, Мустафа Юстюндаа, Бурчин Терзиоолу и Ясемин Ален.
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Previous

 

Return to Други сериали и филми
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest