{ WELCOME }

Change Message in welcome_header.html

Други филми с актьора

Unread postby xhippie » Mon Aug 31, 2015 10:28 am

http://www.milliyet.com.tr/kocan-kadar- ... efault.htm

Колкото мъжа си ли приказваш?
Актьорите на филма "Приказвай колкото мъжа си-Съживяване", който ще бъде представен на първи януари направиха искрени и откровени изказвания за списание "ДЖАДДЕ/булевард/"
През лятото се заснеха филмите на предстоящия сезон, повечето са готови за представяне. От една страна си казвам "Много са 130-140 филма за една година", но от друга страна пък не мога да пренебрегна и раздвижването по киносалоните покрай местните продукции.
Още отсега мога да кажа, че броят на местните продукции пак ще бъдe повече. Усещам, че продуцентите в избора си за местните филми се фокусират върху комедията. Откриването на качествения филм сред десетките комедии наистина ще е един труден избор…За наше щастие филмът "Приказвай колкото мъжа си", който обикнахме миналия сезон е готов с продължението си за новия сезон. И така, "Приказвай колкото мъжа си-Съживяване" ще бъде представен на първи януари. Филмът е адаптиран по книгата на Шебнем Бурджуоглу, продуцентската фирма е БКМ. Към филма, който събра на едно място Езги Мола и Мурат Йълдъръм е проявен също голям интерес, както беше и с книгата. През това време Шебнем Бурджуоглу публикува втората си книга "Приказвай колкото мъжа си-Съживяване". Още тогава беше ясно, че и по втората книга ще се адаптира филм, т.е. филмът ще има продължение. Филмовият екип, ръководен от режисьора Къванч Баруйоню веднага запретна ръкави. В екипа са Езги Мола, Мурат Йълдъръм, Невра Серезли, Гюленай Калкан, Еда Едже, Бегюм Йонер, Гюл Аръджъ, Исмаил Инджекара, Енис Аръкан. Към тях се присъединиха и имената на известните майстори като Хюмейра, Нилгюн Касапбашоглу и Хакан Салънмъш. В най-горещите дни на лятото те застанаха пред камерите.
Работиха в продължение на седем седмици. Преди няколко дни снимаха последните сцени. И аз се срещнах с екипа на филма.
Ето какво споделиха с мен Езги Мола, Мурат Йълдъръм, Невра Серезли и сюрприза на този филм Хюмейра. И аз съответно ги предавам на зрителите на "Приказвай колкото мъжа си" и на тези, които искат да знаят какво ще гледат във втория филм....

МУРАТ ЙЪЛДЪРЪМ:
Синан остава между двете семейства
Синан-голямата любов на Ефсун. Да говорим за Синан в негово отсъствие. След първия филм дали усети какво го чака? Дали усети намерението ни?

И във втория филм не е наясно какво го чака, пак е настрана. Подготовката за сватбата се пада повече на страната на булката и за това Синан пак е настрана. При тези ситуации се намесва свекървата на Ефсун, всъщност това е баба ми по бащина линия. Ролята на баба ми играе ветерана през годините Хюмейра, която отлично игра ролята си.
В този филм често ще виждаме семейството на Синан, какво е мнението на мъжката страна?
Да, и мъжката страна навлиза. Запознанството им с другото семейство. Споровете и неразбирателствата между двете семейства в подготовката за женитбата. Синан и Ефсун остават между тези спорове и неразбирателства. След всичко това Синан пак остава по средата.
Докъде стигна сериала с Мерйем Узерли? Ще започне ли през октомври?
Може да започне в края на октомври или началото на ноември.
Каква двойка станахте с Узерли?
Като човек я харесах много. Щастлив съм, че ще играем заедно. Мерйем ми харесва като актьор. И като майка изглежда много хубава. Проекта ми хареса.

ЕЗГИ МОЛА:
Нашите зрители усетиха искреността
Ефсун, която е 100% турско момиче се сля с тебе. Сега какво ли ще стане с втория филм? Ефсун дали ще надмине Езги?

Благодаря. Нека да ме надмине, ние и без това досега вървим с нея ръка за ръка. Колкото е искрен филмът и колкото даваме от себе си, то толкова отплата ни се възвръща. Мисля, че тук са се включили много хора и вторият филм вече е техен подарък за нас.

Във втория филм как ще се развиват събитията?
Историята ще започне от мястото, където беше свършила. Имахме много зрители, които са гледали първия филм и след това да казват "Историята свърши на такова място, че този филм трябва да има продължение"…Но може да има и зрители, които да започнат да гледат от втория филм. Тези, които ще гледат за първи път сигурна съм, че ще се адаптират веднага.
Една наша история от живота, Ефсун-сто процента турско момиче. Обсебените ни състояния за женитба. Дали даде възможност на турската жена да се самокритикува?
Разбира се, че даде. Също така става и повод за следното запитване: "Аз правя това, но до колко го искам? Естествено, че моята цел е да бъда цял живот с тази жена или този мъж и това мое щастие да отпразнувам с любимите си хора. Но по пътя, който води до това щастие кои и колко от нашите изживявания са ни нужни и колко и кои не са нужни?"

НЕВРА СЕРЕЗЛИ:
С Хюмейра станахме сватове
Много заобичахме Госпожа Пейкер от "Приказвай колкото мъжа си". Изпитвате ли същото вълнение и за втория филм?

Даже повече. Защо ли, защото във втория филм вече може да се прави сравнение и съответно можем да чуем коментари като "Първият филм беше по-хубав" или обратното. Но тук присъства фактора Хюмейра. Това е един голям шанс за нас и също така имахме възможнаст взаимно да се разправяме/да водим кавги.
Сватове ли станахте?
Да. И тя е силен характер като мен. Конфликтите й с Пейкер са драматични. Иска ми се да имаше повече сцени с герой като нашата Хюмейра. Имаме една поговорка "Де да бяхме разпенили сцената", взаимните ни сцени бяха много малко.
Всъщност романтичната комедия може да бъде разгледана/възприета малко като американски тип. Но турското кино напредва в този тип филми. Да чуем Вашето мнение, какво мислите?
Романтиката, любовта, обичта, ревността, вече са универсални. И ние започнахме да постигаме успехи, защото вече имаме много добри и красиви млади актьори, имаме и добри режисьори. Започнаха да се наливат пари. Вече се обръща сериозно внимание на мястото. Актьорите са и добри, и красиви, и надарени. Мисля, че има развитие и напредък в писането на сценарий и измислянето на истории. Започнаха да се пишат много хубави сериали и за телевизията.
Ударихме едно рамо на американското кино, казвайки "И турското кино е в своя възход."…
Това се случи миналия сезон. Надявам се да се повиши и качеството редом с количеството.

ХЮМЕЙРА:
Имаме сходни черти с характера Джавиде
Филмът има една изненада. Този път Вие се присъединихте към екипа. Къде се пресече пътят Ви с този екип и как започна работата Ви с тях?

На мен също ми хареса първия филм, гледах го. Много се смях и беше нещо умно измислено. Хареса ми и майсторството на актьорите. Когато режисьорът се свърза с мен, много се зарадвах, нещо трепна в мен, честно казано малко трудно на тази възраст, но въпреки всичко не отказах.
Прочетох ролята, заобичах я, вътре в мен съществува тази жена. Авторитарна жена, както обича да казва Джавидан, твърдоглава…Един характер, който като че ли досега не съм съживявала.
По време на снимките условията бяха много трудни.
Да. Много, работихме през най-горещите дни. Но въпреки всичко и филмът свърши както свършва живота на човека.
Разговарях с Невра Серезли. Много е щастлива, че е имала възможността да играе с Вас
Да, да. Ставаме сватове и доста конфликти имаме с нея.
Два противоположни характера с почти една и съща сила
Еднакво силни сме; едната е баба по майчина линия, другата пък е баба по бащина линия. Сватбената атмосфера изобщо не е чужда за мен. Аз съм майка на син и направих сватба. И за това списъкът с исканията от мъжката страна го имах предварително. Това са неща, които ги знам от своя житейски път. Невра ми е стара приятелка. С нея веднъж играхме в един телевизионен сериал. От тогава до днес нямахме възможността да играем заедно. Като чух, че играе и Невра Серезли се зарадвах много. Също така беше много забавно да играя с двама млади, красиви и професионални актьори като Езги и Мурат, които много обичат работата си и гледат сериозно на нея, актьори, които искат да напреднат в тази професия.
ImageСВЕТЪТ Е ГОЛЯМ И ЩАСТИЕ ДЕБНЕ ОТВСЯКЪДЕ!
Ако разтвориш доверчиво ръце, ще разбереш кой иска да те прегърне и кой – да те прикове към кръста.
xhippie
User avatar
Скромна и невинна
 
Posts: 5038
Joined: Fri Feb 17, 2012 8:22 pm
Location: в Матрицата

Previous

 

Return to MURAT YILDIRIM
Users browsing this forum: No registered users and 1 guest